DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O POVRATKU NA PINK: Svi su čekali da ČUJU ŠTA IMA DA KAŽE, ove REČI će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA
Dušica Jakovljević, Foto: M.M./ATAImages

otvorila dušu

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O POVRATKU NA PINK: Svi su čekali da ČUJU ŠTA IMA DA KAŽE, ove REČI će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA

Dušica Jakovljević ponovo na Pink televiziji

Objavljeno:

Voditeljka Dušica Jakovljević vratila se na TV Pink. Večeras će voditi prvu emisiju Elite nakon otkaza, a sada je otkrila da se pokajala što je odlazila.

Dušica je nakon povratka na ružičastu televiziju istakla da su joj saradnici izuzetno nedostajali, kao i da je pratila Elitu koju je svojevremeno vodila.

- Nedostajali su mi svi sa Pinka, moje kolege, ljudi u režiji, snimatelji...Svi! Jedva čekam da zagrlim i Milana, Anu Darka, sve svoje kolege. Kada bih mogla da obgrlim ovu zgradu Pinka... Nisam bila svesna toga, svakog dana sam prolazila pored zgrade i imala sam utisak kao da prolazim pored zgrade u kojoj sam rođena - rekla je Dušica i otkrila da se kaje zbog odluke koju je donela.

Dušica Jakovljević o povratku na Pink televiziju
Dušica Jakovljević o povratku na Pink televizijufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Mislim da sam u poslednje vreme, sada kada vratim film i emisije koje sam radila, mislim da sam i sama mogla da budem bolja. Doticali su me komentari, bila sam umorna... Da mogu da vratim vreme promenila bih sebe, pre nego što bih promenila televiziju. Za sve što sam uradila sam sama odgovorna i za svako stanje premora takođe i momenta slabosti... Svako je odgovoran za sebe.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Mondo/D.P. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.